Konuyu buraya acmak istedim hem daha fazla gorunur hem bu da benim beynimi kurcalayan bi dert olmaya basladi artik sizin de fikrinizi almak istedim tecrubeli anne cok ne de olsa.3 yasinda bir oglum var calisiyorum.dogdugundan beri ne dogru emdi,ne uyudu.gunduz uykusunu birakali coook oldu,oncesinde de zaten yat kalk,yat bidaha kalk zor uyuturdum.aksamlari da uyumak istemiyor hic dinlenemiyorum hatta is benim icin iyi oluyor evde cok yoruyor bizi.gorunuste sakin bir cocuk ama dedigini yaptirir.biraz once 1 yas dogumgunu fotolarina bakiyordum da daha enerjik ve guzel gorunuyormusum ozaman.2de biraz daha yorgun,3te daha da .bir de is sıkıntısı da diger faktor tabi bunda.yas da geciyor.30un uzerindeyim.2.cocuk dusunuyorum ama bir yandan da gozum almiyor.daha mi cok yorulurum altindan kalkamam yoksa bir cocugun basini kari koca beklemektense 2 cocuk birarada buyur.zaman bosa akip gidiyor sanki.bir de tabi dogum izni var o arada mola vermis oluyorum ve dinleniyorum galiba.ne dersiniz calisan anneler 2.cocugun kac yasina kadar onu var.bu yazi da gecirip eylul den sonrasinda hamileligi istiyorum ama korkuyorum da ne dersiniz