Guleryuzlu pozitif bir insanım. Gulmeyi cok seviyorum ozellikle. Elimden geldiği kadar iyi bir insan olmaya calışıyorum. Ama sevilmiyorum. Hem akrabalar hem arkadaşlar hem de aşk konusunda sanssizim.
Ben guleryuzlu olduğum icin bi akraba anneme deli deli guluyor demiş. Bu yuzden o kızın duğunune bile gitmedik. Halbuki yeri geldiği zaman ciddi olmasını da biliyorum. Aşk konusunda hic şansım yok zaten. Asık suratli yapmacık kızlar benden daha cok seviliyor. Ben guleryuzlu sıcakkanlı olduğum halde sevilmiyorum. Eski sevdiğim benim icin saf ve cocukca demiş. Sırf guleryuzlu olduğum icin. Erkekler zaten guzel olsun da ne olursa olsun kafasindalar.
Arkadaş konusunda da hep kotu sınıflara duştum. Lisede vs hep dislandim. Uniye gectim insanlardan mumkun olduğu kadar uzak duruyorum. Cunku herkes yapmacık geliyor bana.
Guleryuzlu olmak kotu bir şey mi? Her şeye gulen biri değilim yeri geldiğinde ciddi de olurum. Ama insanlar hep iyi niyetim suistimal ediyor. Kendimi de eleştiriyorum yeri geldiğinde ama olmuyor. Yıllardır boyle. İnsanlar mi kotu ben mi kotuyum anlamadım