Ancak 9 ağustosta erkek arkadaşım korunarak ilişkiye girdik. Normalde o gunlerde veya o ilişkiye girdiğimiz gunden sonra regl olmayı bekledim. Bugun ayın 21i ve hala regl olmadım. Sadece bugun bir ara bi akıntı geldiğini hissettim. Tuvalette baktım pecete ile bu baya turuncu renkte bir akıntıydı. Normalde beyaz akıntım olurduda bu baya bi geliyodu. Benimturuncu renkte akıntı hakkında bilgim olmadığı icin ped taktım belki sonrasında koyulaşır kan gelirde regl olurum diye ama akşam oldu ve pedte cok kucuk turuncu akıntı kalmış. Kokusuda kotuydu. Herhangi bir ağrım falan yok ve kilomda aynı. Hamile olmaktan korkuyorum. Sizce bu nedir? Hemen gidip eczaneden 5 liraya 1 tane test almalı mıyım? Doğru cıkar mı? Sonuc ne olur? Şimdiden teşekkur ederim...

Arkadaşlar bu yazıyı dun yazdım ama geri donen olmadı bugunde doktora gittim olayları tam anlatmama bile fırsat vermeden annenle gelmen lazım dedi. ilişkiye girdiğimi biliyor sadece ve 18imi tam doldurmadım. bilgisayardan ultrason ve kan tahlili ile ilgili bişeyler yazmıştı ama tam kapıdan cıkıcakken ben bunları iptal ediyorum annenle gel dedi tekrar. bazen paranoyak oluyorum sanki annemi arayıp soyleyeceklermiş gibi.... lutfen biri yazsın......