Gorumcem olacak her zaman beni savunur gibi yapar ama abisinden de cok kıskanırdı hem bana seni kardeşim gibi goruyorum benimle herşeyi paylaşabilirsin derdi hem paylaşınca tavrı değişirdi Abisi gorumcemin gecmişte yaptığı hatalar yuzunden onu defalarca silmiş konuşmamış kusmuş ama bu bizim aramız ne zaman kotu olsa . Abicim su getireyim mi ? Abicim ustunu orteyim mi ? Abicim uzanansana soyle gibi gibi evi terk ettim geldim diye beni aradı bi ne oldu diye sordu dedim her zaman ki konular işte artık dayanamadım bu işin oluru yok cıktım geldim. Barışırsınız falan dedi yalandan abimde bi akıllanmadı demeler Bugun de abisinin resmini paylaşıp altına İyikim yazmış Allahım ne iki yuzluluk . Kaynanam aradı kaynım aradı bana diyolar ki buraya gel bi konusun host ordan bide ben onun ayağına gideceğim oyle mi ? Neymiş × in huyunu biliyormuşum o inadından vazgecmezmiş o gelmezmis ben oraya gidip konuşacak misim yok yaaaaa daha neler neler . Ben gurursuz onursuz muyum Allahın cezaları oglunuzu ikna edin beni değil. Ha gerci ikna olsa da değişen bişey olmucak gelse de ben biliyorum ki o adam değişmeyecek o yuzden bende geldiği gibi geri gondercem. Boyle bir mantıksızlık olabilir mi ben gidecekmişim haydee yallah başka kapıya . Birde kaynanam olacak hala oğlunu savunuyor sen onu dedin de o o yuzden bunu dedi vs vs . Azcik saydıram rahatlayam didim