Iyi akşamlar guzel hanımlar
21 yasındayım ailemden başka bi ilde universite sosyoloji okuyorum. Derdim gunler gectikce daha da mutsuz olmam ve bunun altında ozguvensizlik olduğunu farketmem. Surekli kendimi herkesten aşağıda goruyorum kendimi genelde hic iyi hissetmiyorum. Kendimi hic değerli gormuyorum.mesela neden değerli olıyım. Insanların ne kadar mutlu ve varlıklı olduğunu kendimin se ne kadar başarısız olduğunu duşunuyorum. Her şey cok zor gorunuyo gozume derslerde de boyle. Derslerden aşırı korkuyorum endiseleniyorum cok calışıp yuksek aliyorum ama kendimi işe yaramaz boş hissediyorum her daim.
Okuduğum şehirde de yanliz hissediyorum ailem yok sevgilim burda değil. Bi de boyum cok kisa 1.58 herkes benden uzun ben cok kısayım herkesten. Pek fazla param da yok genellikle parasız kalıyorum sureli guzel giyenebilen istediğini alan insanlara ozeniyorum.
Bi de mesela ben derste bazen hocalar hızlı yazdırınca geri kalip arkadaşımım defterine bakıyorum bazen de o bana bakıyo geri.kalınca ama genelde ben yetisemiyorum bunu bile kafama cok takiyorum aptal gibi hissediyorum. Surekli kendimi başka insanlarla kiyasliyorum hep depresifim yani bunları sevgilimle paylaşıyorum ama annem babam ayrı onlardan da uzak hissediyorum para konusunda mesela sanki zordan zordan veriyolar gibi geliyo herkesin parasi hayati kendine sanki ben cok dışarıda kalmışım gibi hissediyorum sadece sevgilimle paylasiyorum.
Bazen de mesela bi insan bana laf soyluyo gereken cevabi veremiyorum ya da eziyo orda hakkımı savunamıyorum herkes bana laf soylediğiyle kalıyo bisey diyince kala kalıyorum aklım başıma sonradan geliyo ama kendimi ezdirmek istemiyorum artık.kucukken babam doverdi bi de hakaret falan ederdi en ufak biseyde tekme falan atardı bana hep ondan da Iyice soğudum yaptıklarını unutamıyorum
Bana fikir verebilir misiniz bu buhrandan cıkmak istiyorum kendime guvenmek istiyorum. Herkese teşekkur ederim şimdiden