Herkese iyi geceler, cok fazla konu acmıyorum umarım doğru şekilde yapabilirim.

Ust katımıza ev sahibi taşınalı bir yıl kadar oluyor. 2 cocuklu bir aile. Sorun şu ki cocuklar sabahtan gece yarılarına kadar koşup zıplıyorlar. Abartmıyorum sabah ona doğru seslerine uyandım şu saat oldu hÂl gurultu var. Bir de surekli pat kut bir şeyler vuruyor anlayamıyorum ne yapıyorlar. Anne babaları da bağırarak konuşuyor. Orneğin ben bunları yazarken anne cocuklarıyla konuşuyor ve ben naklen dinliyorum.

Normalde şehir dışında okuyorum. Annem babam alışmış ama ben ses kesilene kadar uyuyamıyorum. Malum salgın var, butun gun evdeyim. Başımın ağrısı bir yana gozlerim mahvoldu uykusuzluktan.

Daha once iki kez kapılarına gittim. Birinde misafirleri vardı, ev yıkılıyordu gecenin ucunde. Yani asla laftan anlamıyorlar, kibarca ozur diliyorlar ama gurultu devam ediyor.

Yuz goz olmak istemiyorum. Son bir kez uyarmalı mıyım, şimdi gidip kapılarını mı calmalıyım? Dava acacağımı soylemeyi bile duşundum. Siz boyle bir durumda nasıl bir yol izlerdiniz?

Not: Fotoğraf ekleyebilirsem uykusuzluktan ne hÂle geldiğimi gostermek istiyorum.

Guncelleme: Bazı uyeler saat onda uyanmış olmamı biraz garipsemiş. O gun gozlerimin acısından ve gurultunun verdiği sinir bozukluğundan sabah altıya doğru uyuyabilmiştim. Saat vermemin sebebi gurultunun gun icinde daimi olduğunu belirtmek. Gunduz cıkan sese bir şey demiyorum kesinlikle, problem bu durumun gun icinde devamlı oluşu.