Merhaba Arkadaşlar size bi sorum olucak İlk hamileliğim bebeğimin karnımda olmesi sonucu 3.5 aylık sonlandı. duşuk doğum yaptırdılar mallesef. Zaten 3.aydan sonra sorunlu bi gebelik olduğunu aslında bebeklerin ikiz olduğunu ve cok nadir olan genetik bi vaka akardiyak ikiz teşhisi konulmuştu.Coğunuz bilmiyosunuzdur eminim cunku doktorlar bile bilmiyodu .Tek sağlıklı bebek var bizim gorduğumuz gekişen diğer bebek gelişimi duruyo kalbi oluşmadan ama vucud kafa buyumeye devam ediyo kan akışı var besleniyo ve sağlıklı bebeğimin kalbinin durmasına sebep oldu. cok zor gunler gecirdik helede ilk hamilelik olunca neyse sonuca geliyim genetik bi ton test yapıldı aylarca bekledim ve şukurler olsun ki benim durumumum gen hastalığı değilmiş kaderimiz boyle olmuş.
Uzerinden 6 ay gecti ve yeniden hamileyim.25ocak son adet tarihim ve 27 gunde adet oluyorum 21şubat saat 17dekan testi yaptırdım beta 198 cıktı bunun uzerine yine ikiz olabilirde anlaşılmaz mı acaba diye 24 şubat sabah 9da salı gunu tekrar beta yaptırdım bu seferde 1169 cıktı sizce bu artış nasıl perşembe tekrar bakalım dedi sağlık ocağı yorumlarınızı bekliyorum.
acil cevap Beta hcg Değeri yukselişi hakkında
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- acil cevap Beta hcg Değeri yukselişi hakkında