Merhaba, herkese sağlıklı gunler dilerim. Bugunku mevzum korona viruse karşı şirketimin aldığı ama beni insandan saymadığı tedbirler(!) Şirketimiz olaya cok ciddi yaklaştı başından beri ve bugun de evden calışma getirdi, bir tablo yapıldı bizim departmanda herkes evden calışacak ben, amirim, ithalat muduru ve bir uzman arkadaş haric! Diğer departmanlar da hazırlık yapıyorlar bu evden calışma durumuna. Ben asistanım Ceo ve amirimi asiste ediyorum. Ceo da gelmeyecekmiş, amirime sordum sen evden yurutemezsin dedi. Neden ? Cunku altıma bir sekreter alınmadı (bu krizde de assla alınmaz) ve ben telefonlara da bakıyorum. Ben de benim de korktuğumu endişelendiğimi bir yedeğim olsa boyle olmayacağını, bu işe gelecek kişinin icinde hepsinin aracı olduğunu bir benim toplu taşıma kullandığımı yazdım maille ama donmedi. Ayrıca servis bana ters bir yerden geciyor ve servisi de uzatmak ya da bir cozum bulman akıllarına GELMEDİ!!!!!
Bir ay oncesine kadar eşimle gidip geliyordum ama o artık evden calışıyor ve Amerika ile bağlantılı yani o saate gore calışıyor onunla gidip gelemem mecbur toplu taşıma kullanacağım ve korkuyorum.
Gelelim soruma. Aile hekimi durumu izah etsem bir haftalık rapor verir mi? Ya da ozel hastaneden alabilir miyim? Bu yaptıkları cok bencilce geliyor bana.