Merhaba acil bir şekilde fikrinize ihtiyacım var.
Yurtdışında yaşıyorum o yuzden gidip danışabileceğim kimse yok.
Merhabalar ben yurtdışında yaşıyorum o yuzden danışcak kimsem yok
bende PCOS vardı o yuzden yasmin doğum kontrol hapı kullandım bir yıl kadar gectiğimiz yaza kadar
sonra adetlerim duzelince hapı kullanmayı bıraktım.
adet duzenim cok karışık olduğu icin hep adet gorunce bana supriz olmuştur duzgun bir takvimim yok o yuzden. ( 16 yaşındayken bir yıl adet gormedim mesela..bazen bir hafta bazen on gun gec olur adetlerim)
ancak bu ay başında doğum kontrol yontemi olarak tekrar kullanmaya başladım
ocak ayının sonunda adet gordum en son.tam tarihi hatırlayamıyorum. Ocak 20 den sonra ancak yasmine başlama da şoyle bir hata yaptım adetim bittikten sonra , son gun almaya başladım hapı. İlk gun almam gerekiyormuş onu ama unuttum.
ve adetim bittikten bir hafta on gun kadar sonra cinsel birlikteliğim oldu 9 şubat gunu ertesi gunu hemen gidip Levodonna isimli ertesi gun hapı aldım uzerinden yaklaşık on iki saat gecmişti ilişkinin. Daha sonra yasmini kullanmaya devam ettim ve ilişki yaşamadım.
.
Ancak şimdi icime dert oldu. Adetimin yaklaşıp yaklaşmadığını anlayamıyorum cunku cok duzensizdir hep.
Ama goğus uclarımda hassaslaşma var bikac gundur adet donemim yaklaşınca olduğu gibi. Kasık ağrısı vs tam başlamadı ancak bu tarihlerde adet olmam gerek . dediğim gibi duzensizlik hep vardı bende o yuzden emin olamıyorum ertesi gun hapı da duzensizlik yapar mı? İdrar testi icin cok mu erken şuan? 9 şubattan bu zamana 16 gun oldu hamile isem cıkar mı idrar testinte? ve hamile olma ihtimalim yuksek mi?
bana en kısa zamanda donerseniz cok sevinirim cunku yurtdışında bu tur soruları sormak icin bile gidince dunyanın parasını alıyorlar hastanede.
Hamile miyim?
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Hamile miyim?