hamile miyim lutfen yardım..
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- hamile miyim lutfen yardım..
-
25-09-2022, 19:58:32Merhaba arkadaşlar ben genc bir kızım erkek arkadaşımla surtunme ilişkisi yaşamıştık bakireyim de hala surtunurken zevk suyu geldi sadece boşalmayı bnm ustume yapmadı zevk suyundan gebe kalınabileceğini duydum ben 7 kasımda adet oldum 19-20 kasımda yaşandı bu 2 hafta sonra 4 aralıkta adet oldu ama ustune gormemi diye telaşa duştum aslında her zamanki gibi 3 gun surdu yoğundu tuvaletimi yaparken bile akıyodu ama telaşlandım yine de cunku gebe kalmak istemiyorum oğrenciyim 15 aralıkta acon marka gebelik testi yaptım 5 dakika sonra cıkan sonuc negatifti 31 aralıkta yine yaptığımda yine negatifti ama ben ilkini akşamustu diğerinide oğle vakti yaptım gunun her saati yapılabileceğini oğrenmiştim ama sizce napmalıyım kan testi yaptırayım mı? bugun ayın 5i adet olmadım henuz ama belirtileri var karnımda gerginlik var belimde ağrı var bir haftadır once karnım şişmişti şmdi hicbir şişlik yok ishal oldum.. gebelik belirtiside yaşamadım hic goğuslerimde şişkinlik yok sızlama yok kusma bulantı halsizlik sık idrara cıkma yok hatta idrar yolu enfeksiyonum var heralde tuvaletim varmış gibi oluyo ama tuvalete gidince cok cok az idrar yapıyorum gunlerdir ne olur yardım edin yarın gidip kan testi yptırmayı duşunuyorum ama cok korkuyorum...