Herkese selam,
07/22 tarihine kadar garantisi devam eden hatasız, daha once tornavida değmemiş bir iPhone 7'ye sahibim. Eylul ayının başında pil sağlığının duşmesinden dolayı servise gonderdim. Servis guvenlik icin bataryayı değiştirmiş ve cihazınız daha onceden yetkisiz mudahale gormuş diyerek cihazı tarafıma geri gonderdi. Pil orijinaliyle değişti fakat garantim silindi. Ustelik daha once kesinlikle yaşamadığım mikrofon sorununu yaşamaya başladım. Cağrılarda ve ses kaydedicisinde sesim neredeyse hic cıkmıyordu. Bende cihazımı GSM İletişime onarım icin gonderdim. Onlarda mikrofonda sorun olduğunu belirttiler ve alt mikrofonu onarıldı. Cihazda şuan cağrı sırasında hicbir sıkıntı yok. Ses kaydedicisinde de aynı şekil sesimi net bir şekilde alıyor ama dip ses diyebileceğim bir vınlama var. Yaşadığım bu surecten evvel bu vınlama var mıydı dikkat etmedim. Farklı bir cihazda (iPhone 6S) denediğimde bu vınlama yok. Peki siz iPhone 7 kullanıcılarında bu vınlama var mı? Değiştirilen mikrofon orijinal parca mıdır? Değerli goruşlerinizi bekliyorum. Teşekkur ederim.
iPhone 7 kullanan biri sessiz bir ortamda ses kaydı alıp paylaşırsa sevinirim. Kendi cihazımla mukayese edeceğim.
iPhone 7 iPhone 7 batarya değişimi sonrası mikrofondan dip ses
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 7 iPhone 7 batarya değişimi sonrası mikrofondan dip ses