Sorunlar var uzağız. ne sorun var derseniz ciddi bir sorun yok. surekli kusup barışma ile gecti 1 yıl. şimdi yine triplerde telefonumu acmadı. mesajıma cevap vermedı. yolda karşılaştık benı araba ıle arkadaşıma bıraktı. konuşalım yarım saat cıkalım yukarı, bır kahve ıcelım dedım. cok yorgunum bugun benı mazur gor dedı. ısrar ettım. bır gun ozellıkle gelırız dedı. ağladım, neler oluyor. neden aramıyor sormuyorsun. bıttıyse bıttı de dedım. defol gıt hayatımdan dedım. bu daha kolay olur dedım. tek soyledıgı cok yorgunum, sabah 5.30 da kalktım, uygun bır zamanda gorusuruz ıdı. mesaj attım. dun gece:
ben artık arafta yasamak ıstemıyorum. yarım bır ılıskı yasamaktansa yalnız olmayı yeglerım. bekle dıyorsn 20 gundur bekliyorum zaten. ustelık senın gıbı anamın babamın yanında degıl yapayalnız bekliyorum. yeter allah yakar adamı bıtsın bu ıskence artık. bıttı ıse bıttı de. ben de yoluma bakayım. bundan daha mutsuz olamam heralde. lutfen cevap ver. dedım..
bu sabah ses yok sonra:
ben bugun konuşmak ıstıyorum. bana bı cevap ver. sonra kızıp mesaj attığım ıcın kotu olan ben oluyorum dedım.
ısım bıtınce arıcam yazdı..
ses yok. ama aramayacağını duşunuyorum.
neden bıttı deyıp bu surecı bıtırmıyor. bu belırsızlıkten bıktım..