iPhone 7 iPhone 7 Pil Duzeyini Yanlış Gosteriyor
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 7 iPhone 7 Pil Duzeyini Yanlış Gosteriyor
-
25-09-2022, 19:55:16Oncelikle merhaba. Kısaca ozet geciyorum. Yıllarca deji marka batarya kullandım bir problem gormedim. Gecen ay hic tamir gormemiş acılmamış İPhone 7 cihazıma deji marka batarya taktım neredeyse bir aydır problemsiz kullanıyordum. Fakat bugun telefon surekli kendini kapatıp actı uygulamada donuyor yeniden acılıyor vs. bende araştırma yaptım cok cozum bulamadım telefonu şarja taktım cok hızlı dolduğunu gordum ne alakaysa ve telefonu yeniden actığımda mesela %30 yazıyor ama birden %100 oluyor pil gostergesi. Orda bir sıkıntı var, pil duzeyi doğru gostermiyor. Ben pili hep yuksek gorduğum icin şarjdan alıp kullanıyorum ama aslında gercek duzey %15 mesela. Bir sure kullanınca tak kapanıyor. Benim tezim bu yonde. Bunun cozumu nedir? Format falan yapmak istemiyorum. iOS 15.1 surumde şu an. Uğraşamam geri uygulamaları ayarları yapmaya. Sağolun şimdiden. Not: iOS 14.8'deydi cihaz hic problemim yoktu. Cihazı tanıdığımdan aldım. 3 ay oldu alalı. Guncellemeyi yukleyince bu hatalar oldu gibime de geliyor.