Merhaba lar bugunlerde cok fazla konu acıyorum esimde muzdaribim
Bugun işyerinde duşmuş kolunun incitmiş hastaneye girmiş gel beni al dedi bende ben araba kullanamıyorum kaza yaparım dedim olsun gelirsin dedi bende daha sonra basima kakilacağını bildiğim icin yola ciktim hastaneye yaklaştım aradı sakin gelme hastanede gozumunuzun onunde birisi koronadan oldu beni is yerinden bırakacaklar zaten dedi bende madem bırakacaklar neden beni cagirdin dedim eve dondum banyoya girdi herseyi kolonyayla sildim banyoyu yıkadım doktor kolunda et ezikliği var demis 4 tane ilac 5 gun rapor vermiş . 5 gun tatil varya hemen memleketine damlayacak babasını abisini aradı hemen benim kolum cıktı doktor bilmiyor beni gelin kirikci ya goturun diye bende kizdim virus var neden şehir değiştiriyorsun doktordan iyimi bilecek kırık ci diye . bagirdi cağırdı bana bisey olmaz gelmem virus gidene kadar ailemle kalırım koluma bisey olsun ben sana sorarım bilmem ne . Bende sinirlendim karşılık verdim beni cocugu duşunmuyorsun madem ailenle duracaktın niye evlendik hic evlenmeseydik dedim . Doktor gecer demis bekle ilacını kullan dedim . Ne cok korkuyorsun olmekten dedi olursek oluruz dedi . bende benim cocugum var onu duşunmek zorundayım dedim kavga ettik anlayacağınız sinir oldum hep ben mi kotuyum ya biktim artik kavga kavga aile merakı anakuzusu okuz bana gelmiş Allah beni senin eline duşurmesin dio ben her zmaan ona bakıyorum hastayken peşinde geziyorum . kendisi ben hastalanınca yuzume bile bakmıyor ama benimki can degil