Bir erkek icin kadinin zayif olmasi, fit gorunmesi gercekten cok mu onemli?
Eski konumu hatirlayanlar olur belki. Bir turlu Ex yapamadigim Ex kisisi magdurum da magdurum diyen is arkadasini bir sureligine benden gizli bosta duran evine yerlestirmisti. Beyfendi ile iliskimizi bitirme ama arkadas olarak devam etmeye karar verdik. Neyse bugun konusu acildi (telefonda konusuyorduk) hanimefendinin etrafinda pervane olan baska birinin daha oldugunu ogrenmis. Sana bir dedikodu anlatayim dedi ve mevzuyu anlatti. Bunlarin is yerine gelip giden bir adam kadina daha once cikma teklifi falan etmis, evlenmek istemis hatta dogum gununde cicek de gondermis. Masallah kadini da epey taliplisi var. Hic kadin arkadasi yok ama erkekler etrafinda pervame deyince "Eh kadin guzel, fit" demesin mi? Tabi sonrasinda durumu toparlamak icin ona sadece o donemde yardima ihtiyaci oldugu icin islerini halletmesini sagladim diye lafi cevirdi. Beni nasil tanimlarsin diye sordugumda verdigi cevap "Sen tatlisin" oldu. Sevineyim mi uzuleyim mi? Yani bu adam iliskimiz boyunca beni begenmiyor muydu? Kabul ediyorum son zamanlarda kilo aldim. Hicbir zaman fit olmanin yanindan gecmedim ama ne bileyim. Hic baslamasaydi madem fit ve guzel olmak o kadar onemli. Neden 2.5 sene guzel bulmadigi sadece tatli gordugu biriyle zaman gecirdi?