Herkese merhaba
Cok ama cok uzgun ve endişeliyim. Dunya olarak cok zor bir donemden geciyoruz.
Bir imalat firmasında kalite kontrol laboratuarında muhendis olarak calışıyorum. Butun işim metallerle.. Ve mesaili calışıyoruz. Hafta ici 2 saat mesai yapmaya devam ediyoruz. Yarın ise 6 saat mesai yapmak uzere fabrikaya geleceğiz.
Ellerim kolonyalamaktan, yıkamaktan kurudu. Eminim ki sizler de aynı endişe icerisindesiniz.
Ve bir de hepsinden ote sevgilim Ingilterede yapılan ucuş yasağı sonrası mahsur kaldı. Carşamba gunu donecek iken pazartesi ucuşların iptaliyle mahsur kaldı. Bir başkasının evinde yaşıyor ve o kişi ne kadar musade eder bilemiyorum ki kaldığı yere haftalık yaklaşık olarak 1000 tl odeme yapıyor. Maske, dezenfektan veya kolonya gibi malzemelere ulaşamıyor. Aklım tamamen onda ve cok endişe ediyorum.
Muddet verilmeden Ingiltere ile olan ucuşlar durduruldu. Ve sevgilim dahil olmak uzere yuzlerce insan mağdur edildi.
Sevgilimin yine kalacak yeri mevcut fakat vizesi 1 ay sonra dolacak. Ve sevgilim kadar şanslı olamayan universite tatil edilmesiyle ortada kalan pek cok oğrenci biliyorum.
Sevgilimin gelmesini ve karantinada kalmak koşulu ile eve donmesini istiyorum.
Bunun icin sosyal medyada #ingilteredestek hastagi oluşturdum. Destek verirseniz cok mutlu olurum.
Bu arada konsolosluk oğrencilerin isimlerini pasaport numaralarını ve kalan vize sureleri mail yolu ile aldı. Ek bir ucuş sağlayabilirler fakat bu ucuş Ingiltere daha kotu bir hal almadan sağlanmalı.
Kadınlae klubunun duyarlılığına guveniyorum desteklerinizi bekliyorum.
Hepinize sağlıklı ve mutlu gunler dileri.