Onceden bunun icin bir konu acmıştım sonra kafaya takmamaya calıştım cenem ağız yapım bir garip onceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki cene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum
normalde kafaya takmamaya calışıyorum ama videolarda gorunce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de guzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt cene mi one alsak duzelir mi annemler sadece bunun konusunu actım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep soyluyor bir burnum guzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gulerken aklıma ne kadar cirkin olduğum aklıma gelince gulmemeye calışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda cok guzelim ama videolarda o kadar cirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar gecen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl boyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki cirkinim ben ya cirkin yuzume bir mudahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok oğrenciyim sınava hazırlanıyorum guzel kızlara o kadar ozeniyorum ki hep dua ediyorum Allah ’a guzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah cirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa