Arkadaşlar cok uzun suredir konu acmıyorum ulkemizin bu zor zamanlarında herhangi birşeyi dert olarak nitelendirip buralara gelmek ne derece doğru bilmiyorum ama uc dort gundur duşunmekten sıkıldım. 1,5 yıllık evliyiz eşimle 4,5 yıllık bir beraberlik sonrası aileden sıfır destek ile evlendik eşimin 2 abisi 1 ablası var konular cok fazla hepsini anlatmak tabiki mumkun değil ama ozetle şoyle erkekler arasında bir tek eşim evlendi diğer ikisi bekar. Buyuk abisinin 9 yıldır goruştuğu bir sevgilisi var kız benden zerre hazetmiyor bir donem cok iyidik sonra anlattığım herşeyin şekil değiştire değiştire sağa sola sacılması ile araya mesafeler ve hoş olmayan durumlar oldu. Neyse 2 senedir gram muhabbet kurmuyoruz ancak ben bayramlarda Vs kac defa adım attım. Lakin ne duğunume geldi ne başka birşey ustelik abisi de gelmedi duğune. El gibi havale ile takı gonderdi onu gectim 1,5 senedir evime bile gelmedi defalarca davet ettik benimle arası cok iyi ayıp olmasın diye sevgilinle gel istersen de dedik eşim uzulmesin diye hep.. Neyse gecen haftasonu kız isteme ve soz olayı oldu bakın ilk baştan soyleyeyim DERDİM GİTMEMEK DEĞİL. Kaynanam eşimi arıyor ctesi gidiyoruz ama abin sizin icin gelmesinler nişana gelirler dedi diyor ertesi gun abisi arıyor kız istemeye gidiyoruz bana dua et diyor sizi goturemem kalabalığız diyor eşim kırılmış ama belli etmemiş bende aman boşver takma ne gerek var dedim biz konuyu kapadık derken ertesi sabah kaynanam arıyor kp ile tartışmış Kp bizim gitmememize takılmış kaynanama neden gelmediler Vs Vs diye sormuş kaynanamın dediği KUSLER SEN KARIŞMA ne kusluğu? Sırf babası ile oğlu kavga etmesin diye bizi boklamış. Eşim de babasını aradı baba bizi cağırmadılar ondan gelmedik dedi adam şok oldu kavga yok kusme yok dedi. Neyse market alışverişi icin dışarı cıkmıştık gorumcem aradı evde misin dedi yok dedim annene bişe bırakıyorum abim gonderdi dedi eve bi geldik (9aydır işsizim bir kere bile bir eksiğinz var mı dememiş evime gelmemiş adam bu) bize 2 kg kıyma 4 paket Tavuk parcaları 100 TL para koymuş 100 TL de gorumcem bırakmış arkadaşlar bu insana sus payı vermek değil mi? Eşim de sinirlendi aldı etleri goturdu parayı da verdi annesine eti de abisini aradı ne eti bu diye noluyor diye neymiş annesi halası demiş cocukların durumu yok kotuluk mu ettik sana et gonderdim et diyor basbas bağırmalar bilmem ne. Bana karının ağzıyla konuşma diyor ya kızlar ben ağzımı acmadım oyle deyince eşimde sinirlendi saydılar birbirlerine. Normalde ne hal sorarlar ne hatır hemen sabahsı et gelmesi ne kadar doğal allah aşkına? Ayrıca az evvel abisinin bizi instagramdan engelleyip actığını farkettim yani biz takipten hic cıkmadık ama şuan takip etmiyoruz bariz engelleyip acmış belkide kız yapmıştır bilemem burada o bize yer olmayan soz torenine erkek tarafı olarak 22 kişi gitmişler ve ne alaka ise gorumcemin 2 eltisi bile gitmiş ama bize yer yok
Eşime yuklenmek istemiyorum ama zamanında bu abisi icin beni cok uzmuştu yediremiyorum kendime eşim diyor ki benim ağzım yok mu ben kırılamam uzulemem mi adam değil miyim ben de karımın ağzını karıştırıyorsun diyor adam dinlemiyor bile ustelik ben karısıyım ulan sen daha sevgilinken onun ağzı ile hareket ediyorsun be adam. Ya adam instagramdan 2 yıldır resimlerimize Like bile atmıyor korkudan Allahım sabır versin bana ya.