Anneannem zaturre olduğu icin ve kendine bakamadığı icin dedemle beraber 1 haftalığına gelip bizde kaldılar. Az once gittiler ve kapıdan cıktıklarında “allahım şukurler olsun!” dedim. Der demez de kendimden utandım.
Yazdığım sebepler beni haklı cıkarır mı bilmiyorum ama,
Dedemde alzheimer başlangıcı var. Gecmişi cok net hatırlasa da, Yakın doneme ilişkin şeyleri Surekli unutuyor. Aynı soruyu 50 kere de sorsa cevap veriyorum tatlı tatlı. Fakat bir muddet sonra daralıp başka odaya geciyorum. Aşırı pis bir adam. Tuvaletin birini sadece o kullanıyordu, sifonu cekmemiş 1 hafta boyunca sanırım onu da unutuyor, biz de diyoruz ki bir yerden leş kokusu geliyor ne alaka? Meğer o tuvaletin kapısını actıkca eve yayılıyormuş. Tuvaletten cıktıktan sonra elini yıkamıyor en cok midemi bulandıran kısım bu. Zaten ortalık virus dolu. Oturduğu yerden yere tukuruyor. Takma dişini mutfaktaki lavaboda yıkarken yakaladım bir gun.
Annem calışıyor bu ikiliyii butun gun ben takip etmek zorundaydım. Diken ustunde kaldım.
Annem de zaten nasıl pis olduklarını biliyor ve obsesif bozukluğu var kadın kafayı yedi iyice.
En son dun anneannem yemek yediği tabağı deterjanlamadan suyla calkalayıp temiz tabakların yanına koyunca annem cıldırıp bağırmaya başladı, ben sana bulaşık yıka demiyorum ki elleme diyorum diye. Anneannem de ağlamaya başladı bi de torununun birini arayıp beni alıp eve goturun diye yaygara kopardı. Ustune yengem falan da aradı, sulaleye laf vermiş olduk.

arkadaşlar cok mu merhametsiziz biz? İcim biraz buruk gercekten... yaşlı ve hasta insanlar onlar. Ben daha kendi aileme tahammul edemiyorum; yarın bir gun evlensem el oğlunun ana babası bizde kalacak olsa cıldırırım muhtemelen. Şimdi anlıyorum burada actığınız kv kp konularını.
Ben bu vicdansızlığımı nasıl yenerim? Gercekten evlilik duşuncesinden uzaklaştım. Allahım resmen kendimi sucluyorum sabahtan beri.
Birileri beni taşlasın belki kendime gelirim diye konu actım. Ya da belki vardır bi oneriniz.