Merhaba arkadaşlar, artık bu durumla baş edemiyorum. Bir de burdan kendimi anlatayım istedim. Yuksekokul mezunuyum yonetim ile ilgili 2 yıllık bir bolum okudum ve AOF maliye bolumune gectim son donemdeyim. Bu sene mezunum inşallah. 2 yıl 7 aylik bir iş tecrubem var. 1 yıl magazada kalan yılda da buroda calışmıştım. Bu arada 25 yaşındayım. Kendimden bahsettim cunku sorun nerde anlamak istiyorum.
1 yıldır işsizim cok başvuruda bulundum daha cok sekreter, asistan tarzı işler 15 yere goruşmeye gitmişimdir ya hic donuş almadım yada olumsuz şeklinde mail geldi. İngilizcem pre-intermediate bu da değil arkadaşlarımı goruyorum hic ingilizceleri yok ama şirkete girmişler. Diyorum hatam acıkoğretime gecmek mi okulda mı devam etmeliydim bu yuzden mi tercih edilmiyorum kafayı yemek uzereyim. İş bulmam gerek evlenme hazırlığı yapmak istiyorum ceyiz vs alacak param yok daha doğrusu işim yok.
Aslında sizden yorum ve ozellikle İK'cı arkadaşlar varsa onlarla konuşmak istiyorum ozel mesaj var mı bilmiyorum ilk konum cunku. Nerde hata yaptığımı bilmek istiyorum fazla mı durustum yada kabiliyetsiz, yetersiz, eğitimsiz? Teşekkur ederim şimdiden.