Selam kızlar. Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Yazabilmek icin uye oldum bugun.
Başlıktanda anlaşılacağı uzere derdim kv. Eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşamıyoruz kendi ailemle de. Benim babam vefat etti annem yalnız yaşıyor o da arada bir bana kalmaya gelir. Bazen ramazanı gecirmek icin gelir. Annem ne zaman gelip kalsa kayınvalide ve kayınpeder o gidince Bi kac gun sonra geliyorlar kalmaya. En az 2 hafta kalıyorlar. Bi de kayınvalidem alıngan bir insan. Kendisi ile ilgili olmayan mevzulara bile alınıyor. İşin kotu tarafı kp i de dolduruyor. Başka zaman ufacık şeylerden tartışan Karıkoca mevzu ben olduğumda tek yurek oluyorlar.
Neyse gecen yaz tayin olduk taşınıcaz yani . Yaz başında once annem geldi 20 gun falan durdu gitti. Sonra kv ve kp geldi 15 gunde onlar durdu. Zaten onları gonderdikten 15 gun sonra da biz memlekete gittik. Memlekete gitmedende eşyaları topladık eşimle. Eşimin ailesiyle aynı memleketteyiz. Yani anlıycağınız koca bir yaz hem kendi ailemde hemde eşiminkinde bolca kaldık cocuklarla beraber. Tabiri caizse doyduk birbirimize.
Eylul başında taşındık. Memleketimizle de arada 3 saat mesafe var yakınız yani. Ben calışıyorum. Cocuklarım da biri 9 biri 10 yaşında. Haftada bir gun cocukları sabah okula gondermeden evden cıkmam gerekiyor. Saatler denk gelmiyor yani. Diğer gunler sıkıntı yok onları okula gonderdikten sonra cıkıyorum. Eşim cocuklar sıkıntı yaşamasın bir sure ailelerimizi cağıralım dedi. Once olmaz dedim alışsınlar. Cunku ailelerle Bi arada olmak istemiyorum artık kendi evimde kafama gore takılmak istiyorum. Uzunca bir sure ailelerle gecti bunaldım dedim. Neyse idare et dedi. Once annem geldi 20 gun durdu. Benim bunaldığımın farkında ama ne yapsın idare eder daima. Bu arada yeni bir şehir yeni cevre muhit calışma hayatı alışmak cok sıkıntılı oldu benim icin.
Annemden sonra eşimin ailesi geldi.onlar benim icinde bulunduğum ruh halini pek anlamadılar. Kv geldiği ilk gun bir aylığına geldik dedi. Cocuklara goz kulak olucaz. Ben de buna gerek yok bunu normal bir gelme olarak duşun. Cocuklar buyudu. Başlarının caresine bakarlar dedim. Zaten herşeylerini hazırlıyorum sadece 1 gun benden sonra cıkıyolar. Kv bunu duymazdan geldi. Kp i de doldurdu. Kızlar gercekten saygıda kusur etmedim. Kotu Bi lafımda olmadı ama haliyle enerjim duşuktu. Eve yorgun argın geliyorum rahat edemiyorum. Kv ve kp 15 gun durdular.ortada somut bir tartışma olmadı ama evimizden kırgın ayrıldılar tavır yaptılar kv elini vermedi giderken.Eşime bizi bir kovmadığı kaldı demişler. Yani yuhh dedim ben bu kadar kotuysem nasıl kalıyorlar?.bu olaydan sonra goruşmedim onlarla.