Herkese iyi akşamlar. Eşim bir gun calışır bir gun izinlidir calışmadığı zamanlar bazen dışarı cıkar. Bu aralar virus nedeniyle mumkun olduğunca calışmadığı gunler dışarı cıkmasını istemiyorum malum hepimiz tedbiri elden bırakmamız gerekiyor ama anlata dilimde tuy bitti yokk anlamıyorr illa cıkacak ! Yok arkadaşı gelmiş oturacaklarmış yok akraba ziyaretine bilmem nereye. Cıldırıcam artık. Korkuyorum ya ben evden cıkmıyorum kendisi mevlute, taziyeye gidiyor. Gecen gun gorumcem cağırdı istemeye istemeye gittim kalabalık olacak ev cunku. Cocuğu cok hastaydı boğazı ağrıyor oksuruyor ateşi var. Eşim gidiyor cocuğu opuyor sarılıyor... cocuk geliyor bana sarılıyor.. herkes birbiriyle tokalaşıyor.. Bu kadar duyarsızlık karşısında bana afakanlar basıyor. Kayınvalideminde gorumceminde misafirleri kalabalık olur o yuzden bir sure gitmek istemiyorum fakat eşime anlatamıyorum işin ciddiyetinin farkında değil zorla kolonya aldırdım adama. Haksız mıyım ? Sağlık bakanının, haber kanallarının bas bas evden cıkmayın diye uyarı yaptığı, ustunde titizlikle durduğu boyle bir zamanda eşimin bencilliği beni artık sinirlendirmeye başladı. Sizce ne yapıyım nasıl anlatıyım ? Sizin eşlerinizin konuya yaklaşımı nasıl ? merak ettim. Umarım onemsiyorlardır. Allah hepimizin yardımcısı olsun.