Kızlar evimde papağan var ve yatak odamdan gecilen odaya koyduk.neyse gorumceler burda biliyosunuz kızımda onlara bayıldığı icin bugun gitmek istedi agladi goturdum aşağı . Sonra kızımı getirdiğinde gorumceler de geldi kuş nerde diye sordu ben kuşun odasını kitledim boşa gitmeyin dedim. (Buarada kitlemeyi unutmşum, daha oncede gittikleri icin ve rahatsız oldugum icin boyle dedim ayrica odam musaitte değildi.)
Neyse genede gittiler. kapıdan duduk calacaklarmış kuşa. Bunu hic dusunmedim kitli deyince gitmezler sandım ki kapıda acıkmış. Sinir oldum sonra cıktı gitti ben mutfaktayken. Simdi ben buna msj atip insanın yatak odasına dan diye girilmez artık rahatsız oluyorum acıkca soylemiyim dedim ama kimsenin bişeyden anladıgı yok yazmak istiyorum.
Kızlar haksız mıyım sizce? Kitledim dediğim halde neden odama gidiyor ki? Belki musait değil ondan dedim? Rahatsız olduğumu anlamayip, kendilerini yabancı gormedikleri icin mi boyle yoksa tam tersi gıcıklığımamı yapılıyor sizce? Yoksa benim mi gozume batiyor herşeyleri? Buarada yakın olduğumuz icin uzun suredir evli de oldugumuz icin baya haşır neşir olduk yani daha dağınık halimide gormuşlerdi doğumdan sonra filan.