1.5 yıldır cok guzel devam eden bir ilişkim var. Sevgilim gorduğum en iyi insanlardan birisi. Merhametine sevgi dolu olmasına aşık oldum belki de. Bana karşı da şimdiye kadar hep ozverili oldu. Her şeyimi her zaman duşundu. Uzaktan ilişki yurutmemize rağmen hicbir zaman ilgisiz davranmadı. Aksine hep uzerime titredi. Baharda aileleri tanıştırırız isteme olur diye duşunurken bu virus belası cıktı karşımıza. Bu son 2 aydır da adamin başına gelmeyen kalmadi. Oyle şanssız bir donem gecirdi ki anlatamam. Dolandirildi, evinden cıkarıldı, yuz felci gecirdi, muduruyle problemler yaşadı, işsiz kalma korkusu gecirdi vs. Şimdi de corona davasına şirketi ucretsiz izine cıkardı. Kredileri var odeyemeyecek duruma gelecek. Ve bu olumsuz durumların hepsi ne yazık ki ilişkimizi etkiledi. Şu ara ne soylesem tersleme modunda. Ufacık şeylerden tartışır olduk. Ve artık benimle konuşmak bile istemiyor. Bana aşkım bile zor diyor. Sabahları bi gunaydin mesajı.. ne yapıyorsun bile demiyor... gun icinde 5 kere napiyosun diye soran adam şu an bu halde. Bugun telefonda sordum neden bana soğuksun ben sana ne yaptım dedim. Konuşmak istemiyorum bu konuyu dedi. Nedenini sorduğumda kafamda duşunceler gidip geliyor daha sonra konuşuruz dedi. Inatla bir şey demedi. Oyle hissettim ki konuşmasından, adam boğulmuş bunalmış artik benden bile ayrılmayı duşunuyor gibi. Ve ben bu duruma aşırı uzuluyorum. Onu o kadar cok seviyorum ki butun gelecek hayallerim hep onunlaydı. Konuşmadan sonra oturup ağladım ve bir mesaj attım. Sıkıntılı gunler geciriyoruz her sey duzelecek eskisi gibi mutlu olacağız diye. Ona bile cevap yazmadı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...Bana sevgisi mi ilgisi mi azaldı bilmiyorum. Onu kaybetmek istemiyorum. Sizce artık nasil davranmalıyım?
Not; bu arada başka kadın olmadığına eminim. Evden cıkmıyor, wp de cevrimici bile olmuyor pek.