Bende aranıza yeni katılanlardanım 21 yaşındayım evleneli 9ay oldu cocuk dusunmuyoduk ilk once evliliğe alışmak tadını cıkarmak istedik gezmelerimizin ama şubatın 13 unde ne zaman olacağını bilmediğimiz bebeğimiz icin ilk adımı atmış bulunmaktayız iki gundur mide yanmalarım bulantılarım (kusma yok) karın ağrılarım bacaklarımda inanılmaz ağrılar kasıklarımda inanılmaz bir şekilde bıcak saplar gibi ağrılarım oluyor baş ağrılarım belirtilerden hepsi geciyor ama soyle bir durum var ki 5 aydır adet gormuyorum doktora gittim 1 değil 3 doktora gittim ilk defa adet gorememe yaşıyordum cunku ilişki olmadan once doktora gittiğimde doktor yeni evli olmama esimle eşimin işinden dolayı ailelerimizden akrabaları mızdan uzakta olmamıza evden dışarı cıkamama ve yeni evliliğin stresine bağladı cunku gebe kalmama hicbir engel olmadığını soyledi acaba adet goremememde gebeligime engel mi onu duşunuyorum sonucta adet donemide yumurtalıklarla ilgili bana yardımcı olur musunuz lutfen bu bebeği cok istiyorum cunku yalnız kalmaktan sıkıldım ihtiyacım var bebeğime ;(