Merhabalar...

Hayatımda yeni yeni kararlar aldığım bir donemdeyim.Universitede son sınıf oğrencisiyim,bir cok şey yaşadım ailemde,eski sevgilimde..Kısacası Allah daha başka dertler vermesin ama bir cok kotu şey yaşadım.Ailem şehir dışında yaşıyor ve kucuk bir şehirde.Bu sene son sınıfım ve yeni kararlar alıyorum kendimce.İzmirde okuyorum ve okul bittikten sonra memlekete geri donup orada bir iş bulup calışmayı duşunuyordum.Fakat şimdi duşuncelerim cok değişti.Burada yalnz başıma yaşamak ve işe girmeyi duşunuyorum.Ailemle iyidir hoştur ama kendi icinde problemleri var ailevi..Bende sevgiliden ayrıldım 8 aydır cok ağır depresyonlardan gectim.Şimdi diyorum burada işe girsem nasıl olur..İş olanakları burada daha cok ama işte tek başınalıkta zor.Burda sadece bir kac tane cok samimi arkadaşım var.O yalnızlığı goze alıyorum aslında,ama işte burada olursam evlenmek falan olmaz gibi geliyor.İşten eve evden işe..Memlekette olunca mecbur isteyenler falan cok oluyor..Ama inanın ki geldiğimden beri hayata bakışım o kadar değişti ki..Ve yaşadıklarımdan sonra..Tek başına bir hayat,aileden uzak asla bana gore olmayan şeylerdi.Bakıyorum evde surekli problem can sıkıcı olaylar ailemde yani..Zaten o kadar ağır bunalımlardan gectim ki..24 yaşındayım ve yaşadığım şeylerden sonra artık evlilik falan olmasın diyorum,tek başıma daha mutluyuym.O yalnızlığı şuan yureğimde hissetmiyorum ama..İşte ya sonra..O zaman ne olacak..Yalnızlıkta en cok korktuğum şeydir..Burada yaniz izmirde işe girersem kiraydı,masraftı gidecek memlekette olursam oyle dertler yok ailemle yaşacağım icin.Ama oraya gitmekte istemiyorum burada yukselme şansım daha cok.Karar veremiyorum kızlar..Cok karmaşığım..Tek başınalık nasıl olur bilemiyorum..Tek başıma da olmak istemiyorum omur boyu..İş hayatından birileri cıkar mı diye aklımdan geciyor ama bilemeyeceğim..Size hangisi mantıklı geldi kızlar..