şimdi sizlere yardmcı olması acısından hamilelik seruvenimi ve belirtilerimi anlatacağım bir kac kişiye yardımım bile dokunacaksa ne mutlu bana ...
biz yaklaşık dokuz aydır bebek istiyorduk.. bir takım tahlillerin ardından eşimde sperm hareketliliği biraz yavaş cıkmıştı, bende ise hic bir sorun yoktu ... neden olmuyor diye cok kafaya taktım o kadar uzuldum ki hep kendi kendimi yedim ... ama Allahtan umit kesilmiyormuş .. tam da bu ay bıraktım artık kendimi derslerime vereceğim dediğimde olmuş rabbim lutfetmiş..
oncelikle bu ay ovulasyon testinde ben hic pozitifi yakalayamamıştım .. hatta bu ay yumurtlama olmadıı heralde dedim ama yine de eşimi rahat bırakmadım

akabinde gelişen gunlerde telefonuma bir takvim indirdim adetime on gun kala belirtileri bu takvimde işaretledim bunu da ilk defa yaptım bi yandan da guluyorum adet olunca okurum bunları diyorum falan ..
neyse ilk yazdığım belirti;
1) dalgınlık olmuştu hatta o gun akıntım vardı benim bole bembeyazdı adet olacak gbiydi
2) geceleri aşırı terleme basıyordu boyle ayaklarımın altı ateş atıyordu
3) dalgınlık bu gunlerde devam etti oyle ki ocağa yumurtayı koymuşum haşlanacak guya ama icine su koymamışım

4) bir ağırlık vardı uzerimde boyle elim kolum kalkmıyordu yerinden ben de kızıyordum kendime neden boleyim diye hatta eşim beni miskin kedi diye cağırır oldu

5)gene akıntılar devam ediyordu ama oyle abartılacak gibi değil cok hafifti
6) idrarım bazen kopkoyu bazen de su gibi oluyordu
7) ve gelelim en onemli belirtilere ; goğusleri hic olmadığı kadar şişti ve ucları acımaya başladı etrafında da 3er tane sivilce gibi bir şey oluşmuştu oyle ki yururken bile goğuslerim acıyordu ..
8) bir tanesi de kasık batması nasıl olur diye merak etmiştim hep meğersem cok değişik oluyormuş .. son gunlerde bir kasık batması sanki aşağıdan bir bıcak saplıyorlar , ya da sol kasığımda bir bilye var şişmiş sanki ve ona iğne batırıyorlar oksururken hapşırırken hep batıyordu aniden ayağa kalktığımda cok fena batışıyordu
9) bu gunlerde yine adetime bir hafta varken falan sanki adet olacakmışım gibi sancılar girip bir iki dakika icinde kayboluyordu
10) acayip uyumaya başlamıştım ben ki 7 saatte uykumu alan insan bazen 12 saat uyuduğum oluyordu gozumu actığımda saat olmuş oğlen 12

11) bir asabiyet vardı bende alınganlık... eşimin her dedğine sinirleniyordum, bağırıyordum... alınganlık hat safhada... miskin kedi oldu artık huysuz kedi

12) normalde adetten once ben sivilcelenirim ama ay bu ay yuzumde hic sivilce yoktu
13) her yerim acıyordu sanki sac diplerimin acıdığını farkettim bir gun resmen saclarımın dipleri acıyordu
14) en onemli dğer belirti ; ağzımda acayip bir tat vardı sabahları sanki boyle uyandığımda paslı bir demiri yalamış gibi hiisediyordum kendimi ..
15) aşırı tuvalete gidiyordum surekli idrar surekli sıkılmıştım artık bu duruumdan resmen
16) adet gunum sabah uyandım resmen karnım ağrıyor of ya olacağım herhalde dedim ama gun boyu bekledim hala olmadım
17) bat bir gun gecikti ve sabahında dayanamadım artık test yaptım veeeee pizitifi gordum binlerce şukurler olsun allahıma darısı isteyen herkese

biraz uzun oldu kusuruma bakmayın inşallah sizlere faydalı olur yazdıklarım umut olsun hoşcakalın ...