Kızlar merhabalar. Ya ben bu kadar umursamıyordum aslında sanırım, arada evden cıktığım icin ruhumu kafamı falan dinlendiriyordum. Malumunuz salgın var, bende kendimi eve kapattım market dışı cıkmıyorum.

Benim alt komşu ben bu binaya eylulde taşındığımdan beri devamlı bir kavga durumunda. Bir ara kesildi, kavga olsa bile gun icinde ses cok fazla olmuyordu. Muhtemelen onlarda şimdi evde durdukları icin gun icinde devamlı bir ses sormayın. Ufak cocukları var, cocuk ağlamasına, koşturmasına vs laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın. Kadın gunde 3 4 kez cocuğa bağırıyor, akşamları 2 3 gunde bir kocasıyla bağır cağır kavga ediyor, cocuğu severken bile deli gibi bir ses var bizim evin icinde. Normal konuşmaları vs herşeyi duyuyorum. Normal bir ses tonu değil cunku. Bi ara benimki de mi gidiyo acaba diye duşundum ama yan komşum ust komşumun sesi gelmiyor bunlarınki geliyor.

Gercekten artık psikolojim bozuldu, kadının sesini duyduğumda aşağı inip yakasına yapışmak istiyorum sus artık burda insan yaşıyor diye. Cocuğuna bile o kadar sacma sebeplerden kızıyor ki, birde cocuk yanında babasına saydırıyor. Ağzı da pis, tonu da lanet olsun dedirten cinsten. Adamın sesi zar zor duyulurken kadının sesi bangır bangır net. Kendisini tanımıyorum, bu kadar doluşa da tanımak dahi istemiyorum.

Yakın zamanda yonetici teyzeye soylemeyi duşunuyorum kendisini, uyarması acısından. Sizde başka neler yapabilirim dikkatli olması acısından, direk muhatap olmak istemiyorum kendisiyle.

Bu sitede kayıtlıysan da eğer butun ozel hayatınızı, herşeyi duyduk. Ozellikle senin ettiğin butun lafları duyuyorum bacım. Hayır başıma bela aldım dye yırtınıyorsun coğu zaman, boşan o zaman rahat edelim bizde. Sevgiler cinnet geciren ust komşunuz.