İyi aksamlar. Eşimin ilgisizliginden bıktım. Annemdeydim 2 gun. Eşim geldi bu akşam almaya. Daha arabadayken eve gidince kitap okuycm dedi. Gunduz okumadın mi dedim yok işlerim vardı vs. (İşi de yok evde. calışmıyor izinli zaten ) 2 gun evdeydi tek başına.

Hic bir şey demedim. İki gun goruşmemisiz telefonla bile cok konuşamadık. eve gidince bu kahve yapsaydım otursaydık konuşsaydık karşılıklı. Hic mi ozlemedin? Insan esiyle konusmak istemez mi? Ya telefondan başını kaldırmaz ya bikgisayarda işi olur. Ben yanına gitsem neyse bırakayım der. Veya iş cıkışı spora gider gelir gelmez isim var der işi biter kitap okuyayim der
Bir akşam da ilgili ol. Ne bileyim guzel bir sohbet sonrası cinsel ilişki vs. Tutku yok istek yok.
Başkalarına imrenir oldum artık bıraksam kendi başına yaşar sonsuza kadar. Ben neyim ki? Daha arabadayken beni rahatsız etme diyor.
Konuştum daha once. Tamam dedi. Ben bisy lerin benim zorumla olmasını istemiyorum.
Kendi bana karşı ilgili istekli tutkulu olsun isterim.

27 yaşındayım cocuğum yok. Aylar once de buna benzer bir konu acmıştım burada değişen bsy yok. Artık ayrılmak istiyorum. Bu evlilikte yalnız hissediyorum.

Not: Bu gunlerde neden annene gittin diye soracaklara gitmek zorundaydım. Bu konuyla ilgili yorum yapmayınız.