Kızlar merhaba kaynanm her firsatta evime gelip kalmaya firsat arayan bi insan. Yarin da hastane var evimin yakininda oraya gelcekmis. Simdiden (dikkatinizi cekerim bana da degil) direkt esimi arayip arayip esim onu aradiginda kisacasi her firsatta yarin da sizin oraya gelcem diyo yani size de gelcem kalcam demeye getiriyo. Surekli ayni sehirdeyken neden kalinirki? Bunu anlamiyorum bu bir ikincisi esim sagolsun arkamda duran bi insan canim su an gelmeseler olur mu desem geri cevirmiyo cunku hakli sebeplerim var su an anlatmiyim uzun uzun bilseniz kadin olarak hak verirsiniz.
Simdi ben geri cevirsemmi ben soylemem de esim soyler mesela iste nobetciyim yarin evde yokum mila da ders calisiyo falan der. Geri cevirir bi sekilde.
Ya tamam gelmeleri bisey degil (ki su korona acisindan onlem almak icin bence bisey) bide kalmak istiyo biz engellersek de emrivaki yapip zorla kaliyo ya valla hic sevmedigim hareketler.
Herneyse simdi sizce geri cevireyimmi yoksa aliyim da kurtuluyum mu valla biktim artik. Tedbir almak lazim diye millet bas bas bagiriyo bizimki de gezmeye yer ariyo .