Merhaba arkadaşlar
2 ay once biriyle tanıştım, uzun zamandır onun kadar etkilendiğim biri olmadı hayatımda. İlk 1 ay haftada 2 kere goruştuk bana herşeyiyle o kadar şeffaf davrandı ki , o kadar iyi davrandı ki . Boyle adam kaldı mı dedim, Bana olan tutum ve davranışları ilgisi herşeyi ile mukemmeldi ve aradığımı buldum şansım dondu dedim.Aramızda bu sure zarfında kesinlikle cinsellik olmadı , Bana cinselliğin on planda olmadığını aramızda duygu birlikteliği olduğunu ve sen ne zaman istersen o zaman diyerek bana bıraktı. Cok sorguladım boyle adam kaldı mı diye ve 2 kere arıza cıkardım bazı sebeplerden dolayı . 2 sinde de bana geri dondu. Yaşadğımız şey cok kıymetli lutfen uzmeyelim dedi. Beni arkadaşlarıyla tanıştırmak istedi tatil planları yaptı vs vs . Bu adamın hicbir falsosunu bulamadım. Gecmiş ilişkilerimden dolayı guven problemim olduğundan dolayı bir erkek bu kadar iyi olamaz dedim surekli hatasını aradım en basit şeylerden sorun cıkardım. Bir şekilde 2 ay gecti. Son 13 gundur goruşemiyoruz yeni bir iş derdinde ve bana bir turlu zaman ayıramadı. Sadece sabret herşeyi yoluna koyucam ve sonrasında benden bıkacaksın dedi ama ben bugun bu kadar uzun sure goruşmemeyi kaldıramayacağı onceliğinin ben olmadığını, insan gelecek planları kurduğu birini 5 dk da olsa gelir gorur ve gider diyerek ayrılık cumleleri kurdum . O da yoruldum dedi herşey bu kadar pamuk ipliğine bağlıysa bitsin dedi. Bana iyi dileklerde bulundu ve whatsupda ayrıldık. Bu arada silmemiş beni telefondan. Sizce geri doner mi ben hata mı yaptım ?