Bir yuzuk meselesi nereden nereye geldi. Kafam hic yerinde değil ama yine de anlaşılır yazmaya calışacağım.
Dun cat kapı gelen misafirlerin eşimin cağırmasıyla geldiğini oğrendim. Yani gelmek istemişler eşim de yok dememiş. Bunu oğrenince haliyle bende şarteller attı. Bir de abartıyorsun şu virusu diye uste cıkmaya calışınca cıldırdım. Bir ton kotu laf saydım sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum. "Virus girdiyse onun suclusu da sensin yuzuğun kaybolmasının suclusu da sensin şu zamanda bir ton insan getirdin eve" dedim yani o sinirle yuzuğun calındığını ima ettim. 2.5 yaşında bir kızım var virusten dolayı korkuyorum haftalardır meğer kendimi boşuna eve hapsetmişim boşa cabalamışım ben bu kadar uğraşıp ustune eve kapanmış olmaktan psikolojik bunalıma girmişken hepsi boşunaymış.
İlk defa bana cok ağır laflar soyledi. "Haddini bil sen kimsin ki benim ailemi hırsızlıkla sucluyorsun" dedi.
Bana "sen kimsin ki" dedi. Bunca zaman ailesini kotuleyip duran, uzak duran, beni de ailesine karşı dolduran adam şimdi sırf sinirle soylediğim bir lafla ailesi icin bana "haddini bil sen kimsin" dedi. Kimim ki ben değil mi??
Kendimi savunmuyorum ettiğim laf kontrolsuzce sinirle ağzımdan cıkan bir laf. Kimsenin de gunahını almak istemediğimi bir onceki konuda yazmıştım. Ama ben ustune basa basa kendi aileme bile gelmeyin herkes evinde otursun derken bunu umursamayıp sağlığımızı riske atmasına katlanamadım ve ağzımdan oyle kotu ve suclayıcı bir laf cıktı allah affetsin sırf inadına sinirlensin diye soyledim. Elimde değil sinirlenince ve haksız olduğu halde uste cıkmaya calışınca ben de damarına basıyorum.
Bana "sen kimsin" demesi uzerine giydim montumu evden cıkmaya koyuldum. O sırada gitmeme engel olmaya calışırken bir itişme kakışma oldu. İnatlaştım cıkıp gidecektim. Beni zorla kucaklayıp resmen yatağa fırlattı gitmeyeyim diye.
Bu birkac sefer oldu gucum tukenene kadar. Tabi ben korktum gercekten cok korktum ilk defa boyle bir itişme kakışma yaşadık. Bana vurmadı ama gitmemem icin kaba kuvvet uyguladı. Akşam akşam gidemezsin bir otur sakinleş falan dedi. Ben şimdi darp mı edildim abartıyor muyum? Allah rızası icin beni sakinleştirin sağlıklı duşunemiyorum.
Edit: bir onceki konuyu ozet geceyim misafirlerin cat kapı gelmişti ve yuzuğum o gun (dun) kaybolmuştu. Her yere bakıp bulamamıştım.