Yerleşme Kanaması mı?
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Yerleşme Kanaması mı?
-
25-09-2022, 19:46:51Merhaba bayanlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama bugun uye oldum. Bi haftadır falan aklıma takılan sorular var. Sizinle paylaşmak istedim. Tecrube ve samimiyetinize guveniyorum. Ben 7 aydır evliyim. Eşimle korunmuyoruz ama hemen bebek duşunmediğimiz icin yumurtlama zamanını takip edip dikkat ediyoruz acıkcası. Ozel donemim 30 gunluk periyotta ve 1 gun bile şaşmaz. Şubatın 9 unda adetim başlamıştı. Bu ay 11 inde olmam gerekiyordu fakat ben 7 sinde kanama yaşadım. Normalde 8 gun ve cok yoğun olan kanamam (gunde en az 3 ped), bu sefer nispeten daha az(gunde 1 ped kadar). Kanamam olmadan da baş donmesi ve mide bulantısı vardı. Psikolojik mi bilmiyorum ama kanama ile beraber gitti. Ama karnımda şişkinlik devam ediyor 2 haftadır. Kanamamın farklı olmasından şuphe ederek araştırdım biraz. Yerleşme kanaması olabilir diye duşundum. Faka benim o kadar az değil ve hala devam ediyor az az. Rengi bile daha farklı ama. Aklımızda bebek yoktu ama ihtimal dahilinde olunca eşim de ben de inanılmaz heveslendik. Merakla test alıp yaptım ama negatif. Doktora gitmekten cekiniyorum şu aşamada. Dış gebelik, duşuk gibi durumlar geliyor aklıma ve korkuyorum. Annemle bile paylaşamadım. Ustelik bu hafta taşınacağız. Hamile miyim acaba diye duşunmeden edemiyorum. Yerleşme kanaması olabilir mi dersiniz? Ama testtt?? Kafam cok karışık. . .