Merhabalar
Daha once bi konu acmistim.
Simdi tekrar fikirlerinize ihtiyacim var.
Ben (33) su an biriyle (37) tanisiyorum. Gayet efendi biri. Bi defa bulustuk, sonra da Corona nedeniyle tekrar bulusamadik. Her gun yazisiyoruz. Bi defasinda Facetime uzeri konusalim demisti. Once cekinmistim. Daha sonra kabul ettim. Cok pozitif ve guzel bi sohbetti. Beni cok tatli buldu. Daha sonra bi suru yazdi etti.
Zaman zaman ama beni tedirgin eden seyler oluyor. Henuz ikimiz hakkinda pek konusmadik. Simdi daha bi defa bulustunuz diceksiniz haklisiniz da ama yaklasik bi aydir gorusuyoruz. Corona nedeniyle daha fazla bulusamadik. Bazen cok icten ve samimi oluyor bazen de sanki benden uzaklasiyor gibi. Bu durum karsisinda huzursuz oluyorum.
Dun mesela musait misin konusalim dedi. Olur dedim sohbet ettik. Oyle hava dan su dan konustuk, Bilmiyorum kapattiktan sonra biraz soguk davranmaya basladi sanki. Bu sabah da mesela WhatsApp den resmimi degistirdim hemen kendiliginden yazdi tekrar. Bu davranislari belirsizlikler beni huzursuz ediyor.
Gelecege yonelik konusmalari oluyor. Belki ilgisi azaldi olabilir diye dusunuyorum sonra da resimlerimi degistirince cabucak yaziyor. Birde soyle bi durum var, benim cekingen bi yapim var, ilgilendigimi cokk fazla belli edemiyorum.
Size soruyorum, kendisiyle bu konu hakkinda konusayim mi; diyeyim mi tanisma donemimiz cok farkli nede olsa bulusamiyoruz, sen ne dusunuyorusun?
Lutfen arkadaslar, kendimden uzalastirmak istemiyorum ama acik acik da konusmak istiyorum yanlis anlasilmadan. Siz ne diyorsunuz?