Merhabalar.Ben aynı okulda olduğum samimi arkadasimdan hoslanmistim.Nedense onun da benden hoslandigini dusunmustum.Burada pek cok defa konu da acmistim.Davranislarindan emin olamamistim.Simdi ben bir sekilde bu kisiyle gorusmeyi kestim.Daha dogrusu o bi uzak bir yakin davraninca,kacarmış gibi davranınca,kararsiz davranislar sergileyince ben de tamamen uzak durdum kendisinden.Tabi oncesinde arkadasligimizin hatrina "Konusalim ,aramizda soguk ruzgarlar esiyor."Dedim.Hatta konusmak istedi,ya denk gelemedik,ya da baska seyler.Konusamadik araya tatil girince.Konusmak istememis diyenler olacak ama o tekrar benim yanima gekip konusamadigimizi,en kisa zamanda gorusmek istedigini belirtmişti. Ben tamamen onu arkadas olarak kaybetmek istemedigim icin oyle davranmistim.Neyse olmadı.
Sonra bi buzlar kirilir gibi oldu ama şoyle bir onuj tavırlarını gozlemledigimde sogudum ondan.Uzak durdum.Gorustugu kisiler olsun, tavirlari olsun,egosu olsun hosuma gitmedi. Degismisti veya bana oyle geldi. Tabi uzulmustum de..Isterdim aramizda bir seyler olsun.
Sonra tamamen koptuk birbirimizden.Selam bile vermez olduk.Ben de onemsemedim artik.Ortak bir grubumuz vardı.Uzun zamandir aktif olmadigim bir grup.Cok nadir bir sey yaziyordum.Sonra ayrildim o gruptan.Malum pek cok vats up grubu olunca insan sıkılıyor.Bir arkadas neden ayrildigimi sordu.Sebebi yok dedim.Neyse grupta konusma gecmis benimle ilgili.
Grupta sevmedigim bi arkadas bu durumla ilgili kesin sana gicik olmustur demis.O da farkindaysan ben son zamanlarda ona eskisi gibi takilmiyorum demis.Benim uzerimden geyik yapmışlar. Arkadas yankislikla cikmistir belki dediginde o da kesin oyledir demis ve kahkahali emoji gondermis.
Konusma belki basit gelebilir.Ama hosuma gitmedi.Neden boyle konusmuslar ki.Ben kimseye bir sey demedim.Samimiyetine inandigim arkadasim neden bıyle bir sohbete dahil olmus?Bu durum beni uzdu acikcasi.