Boyle kotu uzucu gunlerde bu dert cok sacma ve basit kalıyor kusuruma bakmayın lutfen.
Erkek arkadaşım başkalarıyla guzel vakit gecirdiğinde icimde anlamsız bir duygu oluşuyor. Hep duşunuyorum acaba kıskanıyor muyum, ya da neyi kıskanıyorum ki diye. Ama icten ice gıcıklandığım kesin. Arkadaşlarıyla eğlendiğinde bir an once eve gelsin istiyorum, galiba bencillik bu ya da her neyse bilemiyorum. Diyelim film izliyorlar, filmin adını sorup kapattıktan sonra hemen filme bakıyorum. Acaba guzel kadın var mı ya da acık secik sahneler var mı diye bakıyorum, bu duşuncenin bilincinde olmadan ama..alışkanlık olmuş, garip. Eğer bu tur bir film izliyorsa sinirleniyorum, istemeden kendisinden uzaklaşıyorum. Bunlardan haberi yok, haberi olsa ruh hastası olduğumu duşunur buyuk ihtimalle. O evdeyken değmeyin keyfime, aşırı pozitifim aşırı neşeliyim hep der bu enerji nereden geliyor diye guler mutlu olur. Ama insanlarla guzel bir vakit gecirdiğinde tum negatifliğimle baş başa kalıyorum. Eve gelene dek diken ustunde gibiyim. Bu duygu nedir tam olarak? Arayıp ne yaptığını oğrenme gereksinimi duyuyorum, bu beni yoruyor. Muhtemelen onu da.. İnsan izlediği filmi zırt pırt neden sorar? Beni de ilgilendirmiyor ki.. ama durum bu. Kendisi bana karşı asla boyle duşunmez, arkadaşlarımla olduğumda aksine cok sevinir benim adıma. Hep der mis gibi vakit gecirdiniz iyi oldu der. Karışmaz bir şeyime. Ama ben neden boyleyim? Gercekten işin icinden cıkamıyorum, sebebi ne olabilir? Kendisi benden cok daha sosyal, cok daha girişken ve gercekten cok sıcakkanlı. Acaba ben daha asosyal olduğum icin mi durum bu? Ya da guzel olmadığım icin? Gercekten cok yıprattı bu duşunceler beni, yardımızına coook ihtiyacım var. Her turlu eleştirinize de acığım, kafama dank eder umarım.. Teşekkur ederim şimdiden.