2 yıldır biri ile tanışıyorum. Ancak daha yeni buluşma imkanımız oldu. 2 yıl da 'da kopukluklar oldu. 1 senedir falan yakınız.
( 2 senenin icinde o biraz boyle flortoz davrandı ancak mantık devreye girdi cunku mesafeler vardı. Gitti geldi en sonunda da arkadaş olarak devam ediyoruz)
Arkadaş olarak konuşuyoruz.
Benim cillerim var. Ne alaka demeyin.
Bu kişi goruşmeden oncede cil sevmediğini soylemişti ( direk soylemedi ben sordum. Yani senin cillerin var ben sevmem demedi )
Goruştuk arkadaşca tabi.
Noldu dedim ne varmış cillerimde(gulerek) bak ellerimde de var falan dedim. Daha sonra sen oyle diyince takmadım ama inşallah cilli birine aşık olursun diye dua ettim dedim.
Boşuna etmişsin sadece sevmediğimi soyledim dedi. ( burdan ne anlaşılıyor?)
Ben ağzını arar gibi bu konu hakkında yine sakayla karışık konuyu actım. Dun yani telefonla konuşuyorduk bununla ilgili bi konu oldu bende ona soyledim. O da kendi icin nasıl siz sakallı erkek seviyorsanız bende cil den hoşlanmıyorum dedi.
Ilk soylediğinde pek umursamamıştım şimdi regl doneminde olduğum icinde olabilir baya takmaya başladım.
Sizce cillerden hoşlanmayan birisi ileride hoşlanır mi ? Yani zamanla tanidikca falan.
Duygun var mi diye sorarsanız. Olmaz demiyorum olur da demiyorum .
Yani zaman bilmiyorum. Anlaşabiliyoruz cunku.
Sizinde duşuncelerinizi almak istedim

Bir de ekleyim " bu kadar kotu kalpli insanın yaşadığı dunya da biri beni cillerim icin sevmeyecekse hic sevmesin" demiştim