Merhaba Arkadaşlar,

Şu zor gunlerde coronadan herkes panik icinde biliyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun fakat bir sorunum var ve cozum yolu bulamıyorum yorumlarınızı yazabilirseniz sevinirm. Yaklaşık 3 yıl oldu sanırım eşimle cinsel olarak birlikteliğim olmuyor, fiziksel bir sorun olduğu anlaşılmasın fakat ilk başlarda ilgisizliği onemsemiyor ve hayatıma devam ediyordurm cunku 1 kızım var 10 yaşında fakat son bir yıldır artık bu şekilde devam edemeyeceğime karar verdim fakat yinede boşananamıyorum cunku cıkmaza giriyorum. Maddi olarak butun yuk benim uzerimde yoğun calışıyorum, eşim kendini oyalamak sadece bir iş yapıyor ama aklınıza gelebilecek her alım benim ustumde bu onemli değil ama ustune ilgisizlik, beklentilerin karşılanmaması girince cok mutsuzum son bir yıldır. Kardeşlerim kızın var cok etkilenir, boşanırsan adam gider kızına da bakmaz sonra başkasını bulur pişman olursun yalnız kalacaksın gibi yorumlarla beni etkiliyorlar. Kendime bakmaya zayıflamaya başlayınca yaklaştı ama artık biliyorum ki bende kalmadı hcbirşey geri de gelmeyecek biliyorum. Bu konuda pisikolağa da gittim yanlış bir karar almamak icin ama yine de aynı evin icinde arkadaştan oteye olmayan bir hayat yaşıyoruz, paylaşım da cok az. Ne yapacağım bilemiyorum, aslında kendi ayakları uzerine basan ve iyi kazanan biriyim ama işte olmuyor cok vicdan yapıyorum adamı sanki sokağa atacakmışım gibi. Nasıl boyle gidecek hicbir fikrim yok cok mutsuzum.