Kamu dayım sozleşmeli
Cuma akşam mesai ye kaldım işi bitiremedim, mudur de yanımdaydı...Aslında bu iş bence cok acil bir iş değil...Ve benim sağlığım daha onemli...Cuma bitiremeyince Ctesi mesai ye gel dediler ama mudur ben gelmem dedi...Sinirli bi şekilde cekip gitti sebebi de kendi ctesi gelmek istemeyip benden iznimi iptal etmemi istemesi ve ptesi gelmemi istemesi ve benim gelmek istemiyorum coronadan dolayı izin aldım ve korkuyorum su 1-2 hafta kritik demem...

Ve daire başkanın emriyle tek başıma ctesi sabah erkenden mesai ye gittim işi bitirmek icin...En azından bitireyim de iznimi iptal falan etmesinler dedim

İşyerinde koca binada bi ben vardım ama yine de ortam dezenfekte değil...Bu hafta izin aldım diye boyle sıkıstırdılar...Bir de sen neyle gelip gideceksin var mı aracın diyen yok...Yani yurumek sıkıntılı yollarda biliyorsunuz...İşyerine geldim destek lazım oldu soracağım bişeyler oldu muduru aradım sabah acmıyor, 2saat sonra anca donebildi...Ayrıca telefonda bişeyler soruyorum, bi sessizlik oluyor, karsıdaki telefonunda baska seylerle ugrasıyor mesaja cvp veriyor vs yani duşunun...X bey suna nasıl erişebilirim diyorum sessizlik, aloo, sonra cvp veriyor başka bişeyle uğraştığı icin..

Var mı sıkıntı ihtiyacın var mı bişeye nası gisiyor diyen bile olmadı 2 ye kadar calışıp bitirdim...

Gercekten o kadar nefret ettim ki daha onceki insanlıktan uzak hareketlerden dolayı izin bitince nasıl tekrar başlıcam diye afakanlar basıyor...
Ayrılsam uzun sure işsiz kalmak ta var..

Gercekten deliricem kısıldım kaldım buraya ne olur dua edin ..işin var onu bulamayanlar da var diceksiniz ama yaşadıgım seyleri baska seyler de var bilseniz inanın cok zor dayanmak...Allahım bi cıkış yolu gostersin...2senedir eziyet icindeyim...Bazen alıp cantamı cıkasım geliyor ama sonra napıcam diye katlanıyorum...Her gunum eziyet...1 haftalık izni bile zar zor aldım şu zamanda duşunun...Kurumun yarısı idari izin alıp gitmişken ustelik