Daha oncede konu acmıştım kahve falında cıkan şey ve benim gorduğum ruyalar yuzunden baya bı etkilendim bebeğim Allah korusun sağlıksız mi ,zihinsel engelli miacaba diye ...lutfen tepki vermeyin ama ben bunu aşamiyorum ve kesin sonuca en yakın amniyosentez sıvısı alınması..yarın ayrıntılı ultrasonum var eğer onda da rahatlamazsam kafamdakiler gitmezse bu testi de yaptırmalı mıyım? Doktor gerek yok dediği halde benim icim yine rahat etmicek cunku herşeyi temiz olupta oyle bebek doguranlari da okudum ..benim de icimde hep boyle bı his var Allah korusun elimde değil .. ambyisontez testinde anca rahatlama yasayabilecegimi duşunuyorum..ikili ve uclu de risk yok ayrıntılı yarın..ama yine ağlamaya devam ben..ustelik beş ay oldum gebeliği sonlandırma falan cok zor olur ...ama eğer sorunlu bı bebekse dunyaya geldikten sonrası cok cok zor hem onun icin hem benim icin her konuda. Biz olunce ona kim bakar sefil olur ..
Şimdi size soruyorum ayrıntılı da normal cıkarsa bu bebeğin nornal olma olasılığı kacdir? Ve yinede amniyosentez testi yaptırmalı mıyım?