Merhaba,
Ben 16 yaşından bu yana tesetturluyum ama uzun zamandır acılmak istiyorum.. cok zor bu benim icin.. zamanında kız kardeşimin kapanmasıyla etraf ayıplamasın diye istemeden cok cahilce kapandım fakat 15 yıldır kendimi tesetture hic yakın hissetmedim.şu ana kadar etrafın baskısı yuzunden acılma fikrini kendime bile soyleyemedim. Ama artık hayatım istemediğim şekilde yaşamak istemiyorum. Gel gelelim acılmak benim icin neden bu kadar zor.. evliyim ve eşimle aramızda buyuk sıkıntı olur, calışma hayatım var acıldığımda insanların bana ozenti olarak bakmasını istemiyorum, sakin kendi halinde bir kişiliğim var bundan dolayı bana yakışmayacak bir hareket olacağını duşundureceğim icin bu radikal kararı sırtlayabilirmiyim bilmiyorum, aile yapısı olarak cahil cok malesef konuyla iligili onlarla muhattap olmak istemiyorum, yakın zamanda kız kardeşim acıldı acıkcası onun acılması da bana cesaret verdi ama insanların ona ozendiğimi duşunmesini de istemiyorum, kendi memleketimde ev aldım başka şehire gidip orada acılıp gelme şansım da yok...gibi gibi gibi.... ama gercekten kapalılık bana cok zor geliyor artık.. bu şekilde kapanmanın da dinen bir yararı olmuyor.. lutfen bir yol gosterin başarabilir miyim buna inanmak istiyorum. Bir yandan inkansız olduğunu duşunerek....