Herkese selamlar
Şoyle başlayım , ben bundan yaklaşık 1 sene once başka bir şehire kactım. Sebep, ablam ve kavgalar. Ardından annem geldi yanıma 1 yıl kadar oturduk. Buraya kadar mukemmel dimi. Asıl olaylar şimdi başlıyor. Eski şehrimi ve arkadaşlarımı cok ozlediğimden donmek istedim ve o sıralar ablamla yeni yeni konuşmaya başladık. Fakat bana bu sırada surekli eski eşinden yakınıyor yeni eve cıkacağından fakat birkac ay sureceğinden vs. bahsediyor. Bende aldım gazımı kredi cekeyim beraber eve cıkalım dedim. (hayatımın en buyuk aptallığı fakındayım.) Ama bak dedi duzeldin mi değiştin mi? (ki ben haa aynı benim zırta pırta sorun cıkartan herkesle de sorun yaşayan kendisi.) He dedim değiştim. Demeseydim keşke.Cektim krediyi. İşte 1+1 yeter bize. Doşemeye gerek yok. Başımızı sokacak evimiz olsun yeter. Ben sana kredi icin yardım ederim. Calışırız zaten yeter diyip duruyordu. Boyle boyle daha cok gaza geldim fakat hayat tokatlarını ilk gunlerden atmaya başladı. Tartışmalar kavgalar , dedim sus gerginlik var taşınıyoruz gozlemleyim. Bakın bu krediyi ben İSTEYEREK cektim ve bir anda evi bulup doşemeye başladık para bitti. Dedi ki para bitti biraz dha lazım bu paranın 1,6 katı krediyi CEKTİRDİ. Velhasıl bu evin kabasını ikimiz aldık kalan herşeyi erkek arkadaşımla beraber temizleyip yerleştirdik. kendisi benimkinin yarısı kredi cekti bu arada. Tabi ben evin 6 aylık kirassını karşıladığım , yeterli odunu aldığım , yeterli yiyeceği aldığım (kendisi gidip aldı fakat benim paramdan) da normal olarak daha fazla para kalmadığı icin (kalanıyla tv kombi zırt zurt %70 benden donatıldı ev) faturalar ve kalan yiyecek alışverişlerini 1-2 dolabı o odedi. Ve bizdekavgalar patlak vermeye başladı. İlk olarak evde iş yapmamamdan cıktı. Sende yapıyorsun dediğimde iş bolumu yaptık. Sozde! yaklaşık 2 hafta evin her yerini temizledim. Yalanladı. İşe başladım 2 ay oldu faturaya alışverişe yarısını veriyorum. Yalan oldu. (İşe başladığımdan beri veriyorum ki zaten 3 aydır oturuyoruz). Onun tarafından ilk ben cektiğim krediyi o eve cok az harcamış oldum. Sonra hic harcamamış oldum. Sonra o benden cok harcamış oldu. Bu arada da konu komşu arkadaşları herkese rezil oluyoruz bana anlatma diyor kendisinin cenesi durmuyor. Sonra ben gittim bankaya dokumanları aldım oturdum tek tek de hesap yaptım meblayı cıkarttım yuzune gosterdim bu sefer o bunları dememiş oldu sadece benden cok harcamış. Kendisi de alacakmış al diyorum alcam diyor icraat yok Erkek arkadaşum hayır abla boyle de dedin diyor , sen de işine geleni duyuyorsun be x diyip bi yuzsuzluğe imza atıyor.Evi beraber ve kendi temizlediğimi yalanlıyor. Ki bunlar benim sadeleştirmiş anlatımım. Ne hakaretler donuyor. Ne bağrışmalar. Sırlarımı annem varken bas bas bağırarak soyluyor ustume oynuyor. Sende bunu yaptın abla dediğimde ben iftiracı şeytan oluyorum. Ki bi onceki tartışmada ustume saldırıyor ben onu yere yatırıp bırak diyorum bırakmıyor , ilk saldıran ben olmuş oluyorum. Bana alakasız sacma bir şekilde kendi arkadaşlarının c(b)okluğundan benimliklerin yokluğundan bahsedip duruyor. Ben az ve oz arkadaş secerim milletle uğraşmayı sevmem. Tum arkadaşlarımda liseden beri goruştuğum kişiler. Daha neler neler buralara sığdıramam ablam tarafından ne iftiralara maruz kalıyorum artık canımı cok sıkmaya başladı. Ya dava acıcam ya da davalık olucaz bana yol gosterin. Kanımdan utanıyorum aynı candan cıktık. Boluk porcuk anlatmış olabilirim merak ettikleriniz varsa sorun. Ben bu evde kafayı yemek uzereyim yol gosterin.
Bu arada erkek arkadaşımın eve gelmesinden şikayetci fakat kendi arkadaşları (iki cinstende) geliyorlar uruyorlar hatta kalan oldu laf etmiyorum. Fakat bunlar da yalan oldu mesajlarım duruyor x canım falancı gelecekmiş geliyorum diye diyorum hala yalancııı iftiracıııı diyor. yazık annemde bi benim ustume oynayabiliyor fakat benim şalterler atıyor. Konu komşuymuş arkadaşmış cevreymiş ABLAMIN ağzından duymayan kalmadıc Nickim gibi herkesin gozunde utanmazım kotu kardeşim beterim abuuuyum ama neyseki ben millete car car konuşup kendi tarafıma cekip mahalle tartışması yaratmayı sevmiyorum. herkesin aklı var gozu var isteyen istediğini konuşsun ama bu ev beni darlıyor delirdiğimi hissediyorum please help S.O.S