Arkadaşlar altı aylık evliyim
Eşimle cok iyi anlaşıyoruz herşey yolunda
Biz sevgiliyken uzun uzun telefonla konuşurduk bir konuşmamızda bana bir şarkı soyledi
Her bir cumlesi oyle guzeldi ki hemen Google ’da arattım bulamadım tabi şarkıyı .
Sonra ona. “Gecen gun soylediğin Şarkıyı aradım aradım bulamadım ismi neydi kim soyluyor şarkıyı diye sordum “
Guldu uzun uzun “bulamazsın ki tabi ben yazdım o şarkıyı” dedi
“ Ne zaman yazdın “diye sordum “eskiden yazdım ucbeş sene oluyordur” dedi
“kime yazdın”falan dedim ama ısrarla “kimseye yazmadım bir insanın şarkı şiir yazması icin illa birine aşık olarak yazması mı gerekir” dedi
Her nedense o an cok ustune duşmemiştim o konunun
Bugun evliyiz ve ben hamileyim sabah duş almıştı saclarını kurularken o şarkıyı yine soyledigini duydum
Soylemeyeyim diye cok duşundum ama gidip sordum “ben bir insanın aşık olmadan boyle yazabileceğini duşunmuyorum birini olan sevgini ozlemini hayal etmeden boyle yazamaz bir insan”
dedim
o da “ne alakası var canım yazar gayet “ dedi acelesi vardı hemen giyindi cıktı .
biz tanışmadan bir iki once uzun seneler suren bir ilişkisi olmuş tabi sonrasında da bir kac kişi olmuş olur da zaten normal şeyler bunlar .
fakat aklıma takılıyor sizce haklı mı eşim ?
İnsan sevmeden de ozlemeden biri hayatında kalbinde olmadan da yazabilir mi ?
haksızsa ve birine ozel yazmışsa da nasıl hala dilinde o yazdıkları ? başka biriyle yaşadıkları hissettikleri hala icinde mi
Ve ben ona kahvaltı hazırlarken mi hatırlıyor bunları , yeniden dile geliyor sevgisi
Bu eğer oyleyse sizce buyuk bir insafsızlık değil mi
Hamilelik duygusallığı diyemeyeceğim bu duruma , bu gercekten ilginc bir durum
Cıkamıyorum icinden akıl verin lutfen