Bundan 7 gun once komşumuzun gunu vardı. Dışarıda bir kafede toplanıyorlar. Annem gune girmedi o gun bizde davet edildiğimiz icin gittik.O gun annemle gezmek icin masadan erken kalktık ve eve geldik.Akşamına bir telefon beni oradaki bi kadın cok beğeniyor ve oğluna yakıştırıyor.Annemde kadını onceden tanıyor.İki gun sonra anneme arkadaşı biz size gelmek istiyoruz diyor.ve kadın kızınıda alıp pasta alıp gelmişler.koyden bir kac kadın daha geldi ve oturup muhabbet ettik benim yine bir şeyden haberim yok. Cocugun annesi anneme durumu anlatıyor.Annemde karar onların diyor bizim kız duşunmuyor sınav calısıyor diyor (KPSS) daha sonra bizi ısrarla kendilerine davet ettiler babamın haberi olmadığı icin yine koydeki bir kac kadın ile hep birlikte kırılmasın diye oturmaya gittik.hatta cocugun babası almaya geldi bizi.Sırf beni gormek icin.Cocugun annesi bana cok sevgi gosterdi kardeşi oyle cok sevmişler beni. Gittiğimiz gun anneannesi,babanesi herkes oradaydı.kız kardeşi ve bir kac kuzeni biz ayrı oturduk. Cocugu lise zamanından tanıyorum hatta arkadaşımda aynı koylu onlarla bana aklın varsa uzak dur dedi.cocuk ile konuştugumda ben artık değiştim arada sırada alkol aldığını ama sigara ictiğini belirtti. ben lisans mezunuyum o lise terk etmiş ama ailesi oldukca zengin olduğu icin ona bir işyeri acmış.Bilmiyorum aklım kalbim o kadar karışıkki . Sınavım var iki gundur derste calışamıyorum.O kadar iyi geldilerki gozume bilmiyorum. Ama cocugun takıldığı cevre hosuma gitmedi bizim mahallemizin tuhaf cocukları ile takılıyormuş arada sırada diye beliirtti. Annemde bir şey demiyor.Herkes kabul et konusun rahat edersin diyor. Gercekten cocugun annesi ben sizin arkanızdayım ev acacagım yeterki oğlum durust biriyle olsun diyor. Cocuk kendinden 7 yaş buyuk biriyle birlikte olmuş. Ailesi biliyormuş . Artık kararı ona bırakmıyorlar sanırım. Ne yapacagım ben ya .