Ocak ayında Vatan Bilgisayardan İphone 5s aldım. İlk başlarda gercekten guzel olmasına rağmen Ocak ayından itibaren 9 ayın 1 ayını teknik servislerde harcadı telefon. Vatan Bilgisayarın muşteri hizmetlerine kac kere gittim artık sayamıyorum 3 kere telefon değişim aldı. Son değişimimde rahatladım demiştim. Ta ki bir haftadır yaşadığım problemle icime tekrar kurt duştu. Yaklaşık bir haftadır cihazın sağ tarafında aşırı ısınma oluyor. Bazı videolarına baktım telefonun bazı kullanıcılar icini acıp gosteriyorlar. Telefonun işlemcisi sağ tarafta ve tam da o bolgeden gelen bir ısınma problemi var telefonumda. Ayrıca işlemcisinin olduğu bolgeye hafif bir baskı uyguladığımda az da olsa bir cıt sesi geliyor telefondan. Sadece o bolgesinden geliyor ama.

Cihaz 3 kere değişim aldığı icin son cihazımda gercekten ozenli kullandım.Hic duşurmedim gercekten ozenli kullandım telefonu. Ancak boyle bir problem ile teknik destek veren yere urun değişimi istesem boşa mı gitmiş olur telefon? Yoksa boyle bir sıkıntıdan urun değişimi alabilir miyim?

Edit: Ayrıca telefon kapalıyken bile şarja taktığımda aşırı ısınma oluyor.