direkt konuya giriyorum
esimin hoslanmadigim hatta ilk evlendigimde goz tacizine maruz kaldigim hatta ve hatta evime kadar sinsice takip edildigim ve son dakika arkadamda farkkettigim serefsiz bir arkadasi var..
cocukluk arkadasi x diyelim yaklasık 15 yillik evli.. esin onunla nasıl arkadaş demeyin cocukluk arkadasi ve neredeyse dogup buyudugu yerde oturuyoruz . Neyse bu pislik neredeyse her sene watssapp grubu aciyor kendi gibi gereksiz 4 kisi ve esim hepside cocukluk arkadasi bi benimkinin isi, gucu ,duzgun evliligi var grupta en son gecen sene bi video gordum x atmis igrenc bisey .. pislik atma boyle seyler yazmis diğerleri esimde dahil ama video galeriden silinmemis ordan gordum bende dogal olarak kavga bagris cağırış gruptan cikardim. Bu 2 oldu yine benzer bir seyden cikti ilkinden bir daha olursa esine soylerim dedim ve ne oldu ? bugun yine acmis yine o .. video, resim varmı ? hayir yok ama simdilik .. ve ben ne yaptim esine msj attim. esinin daha onceki actigi ve attigi videolari da soyledim ben eminim dogru yaptigima cunku o bana inat aciyor bundan eminim ve esim cikinca da dalga geciyorlar simdi tartistik ve sinirimden agliyorum suclu benmisim gibi davraniyor .