Doğru mu yaptım ayrıldım ? eski konum bu
Sevgilim askerdeydi benimle ilgilememiyodu ustume duşumuyodu konuşssak bile En son ayrılmıştım sen biraz kafanı topla bu ilişkiyi kaldıramıyosun demiştim

2 gun once aradı ben hala aynıyım değişmedim ama gercekten kotuyum 36 saattir 10 saat uyumadım dedi sonra nobet arasında yattıg yeri gosterdi yatakhaneye gidemediği icin yerde bez sermiş kaloriferin yanında yatıyodu fln bende dedim ya asker cocuk vakti yok bende abartmayım
Neyse barıştık ben normalde kimi takip etmiş kime bakmış dikkat etmem dun bi baktım instadan twittrdan bi kızı takip etmiş kızda bizden kucuk twitlerini fln beğenmiş ve bunları yaparken biz konuşmuyoduk
Aradım nerden tanıyosun sen bu kızı dedim arkadaşım denk geldi takipleştik abisi fln arkadaşım duşunduğun gibi bişey değil dedi
İcime bi kuşku duştu dedimki bizim konuşmaya fırsatımız olmazken senin sosyal medyada kız peşine duşmen hic hoş değil ben rahatsız oldum hadi biyerden eklersin tamam da butun sosyal medyalarını ekleyip beğenmek nedir dun mu aklına geldi arkadaşın oldugu dedim istersen instagrama adını yaZıyım tarih atıyım dedi sonra ben abartıyomuşum gibi ukala ukala konuştu bende dedim ben tahammul edemem buna kızı silip ozur dileyeceğin yerde bişey yapmıyosun dedim oda bende boyle sacma sapan şeylere tahammul edemem dedi
Ben inanmıyorum arkadaşı olduguna sildim sosyal medyadan fln cok mu abartmışım