Selam kızlar hayırlı sabahlar inşallah ulkemiz bir an once selamete erer de kurtuluruz bu illet hastalıktan konuma geceyim okuyun lutfen kızlar bi akıl verin

Kv ve ailemle aynı şehirde yaşıyoruz 5 aylık evli 4 aylık hamileyim (lutfen neden hemen hamile kaldın demeyin) gorucu usulu evlendim ben 22 esim 26 yasinda 3 gun once akşam saat 5ti baktim kv ve gorumce geldi oturup akşam yemeğine geldik dediler bisey demedim kalktım yemek hazırladım ondan once pazar sabahı yine kapıda belirmişlerdi

kahvaltıya geldik diyerek eşim sadece pazar gunleri evde ve onunla gecirmek istiyorum gunumu moralim bozuldu ama yine bisey demedim

Evimin her detayına karışır misal koridorda iki lamba vardı birini soktu bu buraya yeter dedi wcde iki lamba vardı yine birini soktu sen bilmez fazla yakarsın elektrik cok gelir dedi (tabi ben o gittikten sonra hepsini geri taktım)

Dun eşimi aradı size yemeğe gelecez diye benimde hamilelegim cok kotu geciyor bulantı falan en ust seviyede hatta o aradiğı zman bn yatak odasinda uyuyordum o kadar kotuydum, eşim geldi beni uyandırdı annem gil yemeğe gelecekmiş kalk yemek hazırla diye tabi yine saat 4 bende kalktım bağırdım eşime ne durumda oldugumu bilmiyomusun nasıl bana sormadan kabul edersin diye ki haftanın 3 gunu yemekli bizdeler inanın biktim
Ki kızlar ben virus dolayisiyla evden adımımi atmıyorum herşeyden once bebegimi duşunuyorum eşime dedim ben sana bile yemek yapamıyorum dedi bana yapmayabilirsin aileme yapmak zorundasın onların bir dediğini iki edemezsin basında tac edeceksin vs.vs. cok bağırdı bana hatta bağırdıktan sonra sanırım panik atak krizi gecirdim tırnaklarım mosmor oldu butun vucudum titremeye başladı kalbim yerinden cıkacakmış gibi attı kendi kendimi sakinlestirmeye calıştım

Ve bu bana yaptigi ilk degil kizlar canim bisey ceker asla almaz gecen gun bir tane halka tatli istedim alamam dedi başka zman anneme giderken badem gordum markette resmen yalvardim arabayi durdur diye durmadi almadi anneme anlattim annem gidip aldi bana diyeceksiniz sen neden kendine almiyosun ikisindede yoldaydik ve arabayi o kullaniyordu

Sabaha kadar ağladım kendime uzulmedim bebeğime uzuldum yani daha anlatamadığım o kadar şey var ki bundan sonra ailenin yuzunu goremeyeceksin annen gile gitmeyeceksin dedi

3 kere montumu giydim evden gitmek icin ama yapamadim işler daha kotu olur diye belkide artık daha kotu olması gerekir bilmiyorum cunku ben haftanin iki gunu ağlama krizine giriyorum ve o cekip gidiyor umru olmuyor evet fiziksel şiddet yok ama en ufak kavga da bagirabildigi kadar bağırıyor bana kendimi o kadar caresiz hissediyorumki bana bir akıl verin

Kotu yorum yapacak olanlar lutfen yapmasin zaten iyi bi donemde değilim