Merhaba arkadaşlar. Yani nereden başlayacağımı bilmiyorum. Uzun suredir bu konuyla ilgili cok doluyum ve bir şekilde icimi bosaltmam gerekiyor. 2.5 yıl once benim sicil kaydım temiz olduğu icin ve puanım yuksek oldugu icin annem uzerime kredi cekip arsa al sat işine girdi. Kendisi emlakcıdır. O donem piyasa bozuldu ve 1 seneden fazladır duzenli odenen krediler şimdi 8 aydır odenemiyor. Kredi cekme fikri annemindi zaten babam cok etken değil bu konuda. Bu arada ticaretle benım ilgim yok, al sattan kazandıgı parayla kredilerimi duzenli sekilde oduyordu babamla birlikte.Yani cekilen kredinin bir kurusunu bile şahsıma kullanmadım.
2 ay icinde baba tarafımdan miras davasında karar durusması olacagı icin alınan para ile borc zaten temızlenecek Orası kesin. Borcu bana yıkma gibi durumları da yok kendilerinin borcu oldugunun farkındalar. Beni asıl sinir eden durum sicilimin bozulması. Kara listeye girdim ve bankalarla aram sonsuza kadar kotu oldu.
Surekli kira derdiyle uğrastıgımız icin iş hayatıma basladıgımda Tek oda bile olsa bir eve girip kendime ait bir ev almayı istiyordum. Yaşıtım kuzenim 27 yaşında ve kutu gibi bir ev sahibi olmak icin kredi oduyor. Benim ise elimde hicbir şeyim yok. Annemin babamın ellerine bunca imkan gecmesine rağmen şu zamana kadar ev sahibi olmamalarının yanı sıra benim de hayatımla istemeden de olsa oynamaları uzun suredir sinirimi bozuyor. Zaten sıkıntılılar diye yuzlerine bir şey demiyorum fakat duşundukce sinirleniyorum.