Galiba iyice bunalıma girmeye başladım. Insallah bundan cok kısa bi zaman sonra bu konumu okuduğumda ne gunler gecirmişiz şuan normale donduk diyebilirim.

Babamın yıllardır calıştığı otel kapandı. 3 aylığına kapattılar tedbir icin. Simdilik 3 ay diyorlar tabi salgın biterse daha cabuk acılır uzarsa daha gec. Isin kotu yanı calışanların maaşını bu 3 ay yarıya duşurmuşler sadece yarısını verecekler. Annem de aynı şekilde ucretli izinde ama onunkinde de kesintiler olacağını soyluyorlar. Napacaklar nasıl gecinecekler bilmiyorum. Tam maaş alirken bile ayın sonu zor geliyordu.
Anneminki asgari ucret, belki işkur oder onunkini ama babaminki asgariden fazla olduğu icin işkurda odemeyecekmis sanirim. Bu konuda daha net bilgisi olan bilgi verebilirse sevinirim bu arada.

Eşim zaten 9 ay bi işsizlik donemi yaşadı baya psikolojik olarak sıkıntıya girdik bu 9 ay. Tam iş buldu derken şimdi bi virusten dolayı onun da işleri bozulur diye korkuyorum.

Salgın korkusu zaten ayrı bi konu, hergun mutlaka dışarıya cıkardığım oğlumla eve tıkıldık sitenin bahcesine inmeye bile korkuyorum. Haberlerde guzel bisey duymayı umut ediyorum ne bileyim vaka azalıyor desinler ilacı aşısı bulundu korona tarihe karışıyor desinler istiyorum, bi acıyorum olum haberleri, bahar doneminde bi daha okulların acılmayacağı haberleri.
Bi bitseydi bi sağ salim atlatsaydık.